Me & Blogging (Dutch)

Ik ben het eerst interneting op de leeftijd van 23 in mijn woonplaats in Bukit Kepong, Singapore. Wordt gebruikt om de liefde Siti Nurhaliza ‘songs, maar nog steeds de liefde te luisteren naar Britney Spear’s songs. Na het behalen van de toegang tot het HBO, ik werd blootgesteld aan de virtuele wereld en heeft sinds het maken van websites in mijn vrije tijd.

Op 22 juni 2006 heb ik al mijn berichten (200 + + posten) uit Puteraemas @ Blogspot hosting PutraWorks @ WordPress hosting. Gewoon tijdens het surfen op Moojik de WordPress (moet een aantal credits voor hem), heb ik gemerkt dat WordPress had vrijgegeven deze gratis hosting wordpress op hun dotcom-server (Zij gebruikt om alleen de broncode te worden geïnstalleerd op persoonlijke servers). Doet een aantal controles op hun forum pagina’s vond ik erop dat zij pas van start gaan deze hosting 5-6 maanden geleden (januari 2006). Kan zeggen dat ik behoorde tot de eerste paar honderden die gebruikt deze gratis hosting WordPress.

Waarom ik besluiten te verhuizen? Het antwoord simpelweg omdat de categorieën van de functie die zij had hier en niet in Blogspot. Met deze functie, zij het zoeken van artikelen meer te vergemakkelijken. Voorbeeld: Siti Nurhaliza . Tijdens mijn X-Guy.Com jaar (gemerkt dat ze nog steeds mijn voorpagina thumbnail) Ik gebruik hadden gemaakt van andere codes van CuteNews (gehackt en het maken van mijn eigen categorieën) en Eenvoudige Php Blog . Maar als gevolg van de vrij trage server had ik (vanwege de idioot die beheerders besloten om onbeperkte bandbreedte en de grootte van het bestand), heb ik besloten om terug te keren naar blogspot dat ik geregistreerd op 27 augustus 2002.

Niets is perfect. Wat kan er gedaan worden op Blogspot, kan niet worden gedaan. Ik kan niet mijn eigen template, het uploaden van mijn foto’s, het toevoegen van mijn mp3 flash player en de codering van mijn JavaScripts.

11 maanden later, op 7 mei 2007, besloot ik heb mijn eigen domein opnieuw PutraWorks.Com en kwam tot de WWW wereld. Samen met SimplySiti.Com Ik verhuisde ze naar mijn vrije server.

Waarom PutraWorks? Het is gewoon een plaats om mijn werkzaamheden en verslagen. Ik had verplaatst artikelen die niet behoren tot me PutraWorks Extra’s . Ik houd ze als een back-up (je weet dat er niets zal eeuwig). Sommigen van hen waren afkomstig uit de ongewenste e-mail ontving ik. Dus veel dingen die je vindt er (Macam-Macam Ada!).

Geschreven op 25 juli 2007@4.55pm. U kunt via e-mail me “Joe” op “PutraWorks.Com”.

%d bloggers like this: